Nová kolekce galakticky třpytivých masek 7th Heaven Stardust z vás udělá instagramovou hvězdu

Kolekce pěti veganských slupovacích pleťových masek 7th Heaven Stardust vyčistí silou přírodních ingrediencí póry do hloubky a pleť rozzáří. Masky nabízí navíc i díky biologicky odbouratelným flitrům jedinečný fotogenický look plný třpytu, který z vás udělá instagramovou hvězdu. Dvě z těchto masek - 7th Heaven Stardust Aqua Marine a Rose Quartz - jsou také novinkou v řetězci drogerií DM. 

Vyberte si tu svoji masku za 69,90 Kč:

Hydratační akvamarínová kokosová maska 7th Heaven Stardust se směsí kokosu, mořských řas, kaolínu a biologicky odbouratelných flitrů pleť vyčistí hloubkově hydratuje. Maska je vhodná pro normální, suchou a kombinovanou pleť. Po jejím nanesení se neubráníte nutkání podělit se o svůj look na Instagramu. Dostupná nyní i v síti drogerií DM.

Úžasný  vzhled “růžového křemene” nabízí maska 7th Heaven Stardust Rose Quartz - růžová guava. Obsahuje šťávu z exotické guavy, vitamín C a drcenou mangostanu, díky kterým vyčistí póry a sníží za začervenání pleti. Biologicky odbouratelné flitry se postarají o zářivý look hodný Instagramu. Dostupná nyní i v síti drogerií DM.

Antracitová uhelná slupovací maska 7th Stardust z aktivního uhlí, směsi kaolínu, černého jílu a biologicky odbouratelných flitrů hloubkově vyčistí nečistoty z pórů pleti, zatímco vy si můžete v mezičase vytvořit pár atraktivních třpytivých fotek na sociální sítě.  Maska je vhodná pro mastnou, normální a kombinovanou pleť.
Dotupná exkluzivně na www.pre-wo.cz/7thHeaven.

Galakticky zlatá maska 7th Heaven Stardust obsahuje směs vilínu, vrbovky a tea tree, která hluboce vyčistí póry. Je vhodná pro pleť náchylnou k tvorbě pupínků. Pro docílení jemné a zářivé pleti používejte týdně.
Dostupná exkluzivně na www.pre-wo.cz/7thHeaven.

Slupovací maska 7th Heaven Stardust z černých řas minimalizujte viditelnost pórů. Směs mořských řas, rakytníku, soli z Mrtvého moře je vhodná pro všechny tipy pleti. Obsahuje biologicky odbouratelné flitry, které vás roztřpytí jako černý diamant. Pro docílení jemné a zářivé pleti používejte týdně.
Dostupná exkluzivně na www.pre-wo.cz/7thHeaven.

Kategorie: