Sérum pro zvětšení rtů a vyhlazení vrásek 2v1!

S přibývajícími roky rty ztrácí svůj objem, barvu a začínají se ztenčovat. Když k tomu připočítáte i stovky každodenně opakujících se pohybů – úsměv, polibky či třeba pití brčkem – začínají se postupně tvořit svislé mimické vrásky, kterým se říká také kuřácké.
Rtěnka i konturovací tužka už nedrží jako dřív, ale rozpíjí do čím dál viditelnějších linek v okolí úst.

Inovativní přípravek 2v1 obsahuje dvě receptury, které jsou zacíleny jak na rty, tak i na vrásky okolo nich. Jedna z receptur rty vyhlazuje, vrací jim ztracenou plnost a šťavnatou barvu. Zatímco druhá viditelně minimalizuje vrásky v kontuře rtů.

Z jedné strany přípravek pro zvětšení objemu rtů. Z druhé strany speciální receptura pro drobné vrásky v okolí úst. StriVectin Double Fix For Lips Plumping & Vertical Line Treatment!

Chcete mít mladistvě plné rty se zpevněnou konturou? Jde to i bez estetických zákroků. Nové high-tech Double Fix 2v1 skrývá na jedné straně sérum pro viditelné vyhlazení rtů a na druhé sérum pro vyhlazení vrásek v okolí úst. Jeden přípravek = jedna cena = dva produkty. 

Sérum nelepí a na rtech zanechává jemný lesklý finiš. Aplikovat ho můžete samostatně i přes rtěnku, a to bez pocitu brnění či pálení, které je časté u běžných přípravků. Vyhlazuje také svislé vrásky okolo kontury rtů (tzv. kuřácké vrásky). První výsledky jsou viditelné už po 4 týdnech používání!

Proč si sérum zamilujete:

2 přípravky v 1 balení
Dlouhodobě vyhlazuje svislé vrásky okolo úst
Rty jsou viditelně plnější a mladistvější
Hydratuje a pečuje o pokožku rtů
Zvýrazňuje přirozenou barvu rtů a dodává oslnivý lesk

Pro koho je určeno? 

Pro ženy i muže od 30 let

www.aurio.cz

690 Kč

Kategorie: