Vyhrajte sluneční kosmetiku Heliocare!

Vyhrajte balíček sluneční kosmetiky Heliocare, který obsahuje kompatní make-up Heliocare Comp Oil Free SPF50 (odstín Fair) a Heliocare 360° Fluid Cream SPF50+!

 

Heliocare 360° Fluid Cream SPF50+

Jemný hydratační krém na opalování s vysokou ochranou proti slunečnímu záření je ideální pro normální i citlivou pokožku. Na pokožce nezanechává žádnou bílou vrstvu. Kombinace inovativních filtrů a Bioshield systému poskytuje široké spektrum ochrany kůže proti UVB,UVA,IR-A a viditelnému světlu. Tím splňuje vysoké standardy ochrany kůže. 

https://www.tarsio.cz/heliocare-360-fluid-cream-spf-50-ean170.php

Make-up Heliocare Comp Oil Free SPF50 (odstín Fair)

Velmi krycí, avšak konzistenčně lehký kompaktní make-up s pudrovou složkou a vysokým ochranným faktorem SPF 50 dává pleti sametově hladký pocit. Velice komfortně k ní přilne. Je vhodný pro každodenní použití, všechny typy pleti včetně mastné nebo k akné náchylné. Obsahuje

Make-up zároveň pomáhá předcházet tvorbě vrásek, hyperpigmentaci i slunečním alergiím. Hydratuje pleť a nezanechává mastný film.

https://www.tarsio.cz/heliocare-compact-oil-free-spf-50-fair-ean181.php

Napište nám na adresu mpopkova@fullmoon.cz, jak se jmenuje inovativní složení této kosmetiky, které chrání pokožku před poškozením způsobeným UVB/UVA zářením a zároveň je silným antioxidantem, a dárek může být Váš! Nápovědu hledejte na www.tarsio.cz

 

 

Kategorie: