Letní beauty lásky

Víte, že se o prázdninách můžete zamilovat nejen do muže, ale i do opravdu skvělé kosmetiky? Navíc máte v tomto případě větší pravděpodobnost, že se z toho nakonec vyklube láska na celý život. Dejte na naše rady a objevte tři kosmetické nápadníky, se kterými bude léto stát za to!

Prožívejte dny v té nejlepší společnosti 

O prázdninách by se měl stát pilířem vaší každodenní skincare opravdu kvalitní denní krém s ochranným faktorem. Exuviance Age Reverse Day Repair SPF 30 bude pro vás tím pravým. Obsahuje patentovaný komplex víceúčelových ingrediencí se vším, co potřebujete k obnově hladké, pevné pleti a jejího rovnoměrnějšího vzhledu. UV filtry, Retinol, látka NeoGlucosamine, extrakt z granátového jablka a vitaminy A i E chrání pokožku před každodenními agresory vnějšího prostředí a pomáhají omezit stárnutí pleti vlivem volných radikálů. Na noc ale tento krém bez výčitek vyměňte za jiný. Takový, co neobsahuje SPF, ale naopak více regeneračních látek. 


Zůstaňte pod citlivou ochranou 

Pokud máte kromě duše citlivou i svou pleť, vyberte si k sobě opravdu něžného společníka, který ji spolehlivě ochrání před zarudnutím. Naše doporučení má letní opalovací novinka od sluneční lékařské kosmetiky HELIOCARE. Emulze s SPF 50+ obsahuje přísady, které pomáhají sjednotit tón pleti a maskují tendence k zarudnutí i případné skvrny. HELIOCARE 360° A-R Emulsion vás ochrání před komplexním spektrem slunečního záření (UVB, UVA, Visible, IR-A) a díky obsahu přírodního patentovaného filtru Fernblock zaskočí všechny své soky i silným antioxidačním a  reparačním účinkem. 


Neztrácejte čas zbytečným mazáním 

Proč se v létě okrádat o cenné minuty mazáním celého těla, když existují opalovací přípravky ve spreji? HELIOCARE Invisible Spray SPF 50+ nemusíte roztírat, stačí ho na sebe rovnoměrně nastříkat a máte hotovo. Je ideální pro všechny outdoorové aktivity a díky velmi rychlé a komfortní aplikaci ho často vyhledávají i sportovci. Sprej je otěruvzdorný, voděodolný a díky speciální technologii Wet Skin účinkuje i na mokré pokožce. Poskytne vám maximální ochranu před komplexním spektrem slunečního záření (UVB, UVA, infračerveným a viditelným světlem) a díky přírodnímu filtru Fernblock s výtažky ze vzácné tropické kapradiny, extraktem ze zeleného čaje, vitaminy C i E a řadou dalších antioxidantů rovněž pomáhá eliminovat vliv škodlivých volných radikálů na kůži. P. S.: Neobsahuje parabeny. 

Více o produktech najdete na www.tarsio.cz nebo na Instagramu @tarsio_medical. Společnost TARSIO Medical s.r.o. je výhradním distributorem uvedených značek pro ČR a SR. 

Kategorie: