Co funguje proti tmavým kruhům pod očima? Korejské krémy a patche

 

Přijde vám, že je zrcadlo po ránu váš úhlavní nepřítel? Trápí vás tmavé kruhy pod očima a otoky? Nebojte se, záchranu najdete v korejském světě krásy. Představíme vám prověřené kosmetické tipy, které oživí vaši pleť a umožní vám dosáhnout odpočatého vzhledu krátce po probuzení. 

Tmavé kruhy pod očima a oteklá víčka představují v dnešní době velmi častý estetický problém. Mezi jejich nejčastější příčiny patří genetické dispozice, nedostatek spánku, dehydratace pleti a její stárnutí. Vzhledem k různorodým důvodům může být těžké najít jednoho univerzálního pomocníka, který vám je pomůže řešit. Přesto si troufáme tvrdit, že se nám povedlo nachystat pro vás jejich menší předvýběr.

K nejčastěji používaným produktům, které eliminují temné kruhy pod očima a chladí oteklá víčka, patří oční krémy nebo rollery. Vynikající jsou ty s obsahem retinolu, protože dodávají energii unavenému očnímu okolí a k tomu disponují prokázanými omlazujícími účinky. 

Oční krémy s retinolem pro vaši ranní vzpruhu:

Retinol Intensive Advanced Triple Action Eye Cream 

Účinný krém proti vráskám, kterým dosáhnete až neuvěřitelného vypnutí a zpevnění pleti. Navrací očím mladistvý vzhled, maskuje projevy únavy. Pořídíte ho na www.koreankosmetika.cz, 30 ml za 725 Kč.

Revive Eye Serum: Ginseng + Retinal

Omlazující krém se složkou retinal, která je dle průzkumů až jedenáctkrát účinnější než retinol! Vyhladí jemné i hlubší vrásky a díky přítomnosti ženšenu prozáří oči, kterým dodá odpočatý vzhled. Prodává www.koreankosmetika.cz, 30 ml za 440 Kč.

Zajímavou alternativu dnes představují také dnes populární hydrogelové oční náplasti, tzv. patche. Ty v podstatě představují jakousi obdobu hydrogelových či plátýnkových masek. Jejich kouzlo spočívá v účinné esenci, která je vlastně uzamčená pod náplastí.  Díky tomu nedochází k rychlému vyprchávání pečujících složek, ale naopak k jejich maximálnímu možnému využití a vstřebání se do pleti. 

Oční patche obsahují kombinaci ingrediencí, které se zaměřují na nejčastější problémy s očním okolím. Působí proti unavenému vzhledu, omezují tvorbu mimických vrásek a tmavých kruhů pod očima, brání otokům. Další jejich výhodou je, že se dají uchovávat v lednici. Proto mají i chladivý efekt, který příznivě působí právě na eliminaci ranních otoků v oblasti kolem očí.

Prověřené oční patche, které okamžitě probudí unavené oči:

Collagen Eye Gel Patch

Kromě odpočatého vzhledu a omlazené pleti stojíte také o hloubkovou hydrataci? Potom sáhněte po očních náplastech s kolagenem. Zvyšují pružnost pleti, eliminují otoky a zesvětlují temné kruhy pod očima. Prodává www.koreankosmetika.cz, 60 ks za 625 Kč.

Hyaluron Dark Benone Peptide 9 Ampoule Eye Patch

Tyto oční polštářky revitalizují unavenou pleť a projasňují její tón. Obsahují peptidy i extrakt z perel, proto vás velmi efektivně zbaví otoků pod očima i temných kruhů. Vaše pleť bude díky nim hladká, zářivá a plná energie. Prodává www.koreankosmetika.cz, 60 ks za 599 Kč.

 

 

Kategorie: