Mama brunch je zpět!

Užijte si příjemnou neděli s vaší rodinou a přáteli v naší útulné restauraci a ochutnejte naší eklektickou kulinářskou nabídku 

V restauraci Mama podáváme výběr regionální, francouzské, americké a italské kuchyně, vše v příjemném otevřeném prostoru s eklektickým designem. Po letní přestávce nyní znovu startujeme naše legendární brunche, které jsou perfektním plánem pro příjemné podzimní neděle. Venku se zatáhlo a fouká vítr, u nás je ale příjemně a s naší kulinářskou nabídkou navíc pomyslně procestujete celý svět. 

V naší brunch nabídce objevíte všechny populární snídaňové stálice, ale také hlavní jídla z celého světa nebo pizzy z naší pece na dřevo. Máme něco pro každého. Slané, sladké, studená jídla, ale také teplé kombinace, které na podzim příjemně zahřejí. Pokud jste milovníky snídaňové klasiky, pochutnáte si na různě připravených vajíčkách, uzeném lososu, klobáskách a širokém výběru sýrů, salátů a uzenin. Pokud byste na podzim zvolili raději něco zemitějšího, co vás prohřeje, připravuje pro vás každou neděli náš šéfkuchař domácí polévku, široký výběr těstovin jako lasagne al forno nebo penne s lanýžovým krémem a také křupavé kuřecí tonkatsu, které se perfektně kombinuje s opečenými bramborami. Máte raději lehčí jídla, pak zajisté nepohrdnete pestrou nabídkou salátů, lososem teriyki nebo zeleninových quichem. Milují vaše děti pizzu? Pak jste na správném místě! Skvělý brunch můžete zakončit sladkou tečkou. Je jen na vás, jestli zvolíte ovoce nebo něco sladšího. Vybírat můžete třeba mezi palačinkami, creme brulée, tiramisu nebo čokoládovým dortem. Vše pro vás připravujeme s láskou jako od maminky. Naše brunch menu zahrnuje neomezenou konzumaci studených a teplých pokrmů, salátů, dezertů, ale i piva, vína a nealkoholických nápojů a stojí 990 CZK za osobu. Děti od 6 do 12 let platí polovinu ceny a děti do 6 let ho mají zcela zdarma! Pro ně je připraven speciální hrací koutek, ze kterého nebudou chtít odejít a vy tak máte čas jen pro sebe a vaše přátelé. Mama brunch se podává každou neděli od 12:00 do 16:00. Celé menu si můžete prohlédnout zde. 

S brunchem si můžete užít skleničku prosecca, která se podává jako „welcome drink“ nebo posedět u kávy a s přáteli si užít příjemné nedělní odpoledne. Navíc se můžete pobavit u našeho herního stolu, umístěného v restauraci, kde si můžete zahrát šachy, domino nebo třeba člověče nezlob se. Máme pro vás také kultovní Arcadia videohry, stolní fotbálek a v lobby naůeznete také kulečník. 

O společnosti Mama Shelter

Mama byla založena před deseti lety rodinou Trigano, spoluzakladateli klubu Med. Své kořeny zapustila nejprve v Paříži, poté v Marseille, odtud se rozšířila do Lyonu, Bordeaux, Toulouse, Los Angeles, Rio de Janeira, Bělehradu a do Prahy. V roce 2019 Mama nově naleznete také v londýnské čtvrti Shoreditch, francouzském Lille a již podruhé v Paříži! Aktuálně se může pochlubit 1668 pokoji, 12 restauracemi a 780 zaměstnanci v 11 městech v 6 státech!

Mama Shelter je křižovatka pro lidi všech věkových kategorií, zemí, kultur a etnického původu. Mama Shelter je přátelská, inovativní, elegantní, cenově dostupná a oblíbená. Za přijatelné ceny nabízí cestovatelům krásné, autentické a živé místo k pobytu ve velkých městech. Mama Shelter Praha byla koncipována ve spolupráci s Jalilem Amorem, který se postaral o to, že se hoteloví hosté budou cítit pohodlně. Není to jen místo, kde spát, je to místo, kde se místní setkávají s cizinci a sdílí spolu skutečný zážitek.

Kategorie: